• Home
  • Forum
  • Mix-Tape
  • Producer's Block
  • Contact
1. Rregullat
- Respektone njoni tjetrin.
- Qëndroni n'tem.
- Ndalohet rreptësisht promovimi i faqeve të konkurrentëve brenda nënshkrimit, avatar, fillit, postimit, URL-së së internetit dhe kështu me radhë.
- Anëtarët që nuk i binden rregullave do të paralajmërohen (REPORT) ose bllokohen në varësi të asaj që moderatori beson se është ndëshkimi i duhur.
- Anëtarët mund të paralajmërohen maksimalisht dy herë si pasojë. Në të tretën, anëtari menjëherë do të ndalohet. Kjo nuk do të thotë që ju duhet të keni një paralajmërim për t'u ndaluar, moderatorët mund t'ju ndalojnë pa paralajmërime në varësi të veprës penale.
- Eksesivisht jo-temë, spam, një mesazh me një liner, përgjigjet e njëjta nuk lejohen dhe do të rezultojnë në një pezullim të forumit.
- ALL CAPS nuk lejohet.
- Të gjitha mesazhet e shfaqura publikisht janë të kufizuara vetëm në Shqip dhe/ose Anglisht. Kjo përfshin postime, tituj, nënshkrime, profile dhe forma të tjera të shfaqjes publike.
- Mos krijoni postime të shkurtra (flm, faleminderit, etj).
- Mos krijoni postime spam (hhh, ...., etj).
- Mos thoni të njëjtën gjë pa pushim në postimet tuaja.