• Home
  • Forum
  • Mix-Tape
  • Producer's Block
  • Contact
Albume, Repera, Producenta, n'përgjithsi Hip-Hopi Shqiptarë
6
    Rap shqip 1999-2020 evolu...
    by guterjunge ·09-19-2020, 09:29 PM
Muzikë, Videos
6
    Kerkoj nje kenge pak te v...
    by metti ·02-16-2022, 12:24 AM
Mix-tape, Demo tracks.
4
    STRONGZ - Rozafati (mixta...
    by LiRoS ·11-02-2020, 11:40 AM
Blloku i Producentave: Beats, tutoriale, samples, diskutime etj...
0
Nuk ka
7
    Ndihme ju lutem
    by Agroni ·03-17-2021, 08:39 PM

Diskutime per filma, seriala, treilera
1
    Game of Thrones
    by Coryphaeus ·09-11-2020, 07:04 PM
Play Station, XBOX, Nintendo
0
Nuk ka
Teknologji
0
Nuk ka
Futboll, Basketboll, Volejboll, Tenis, sporte tjera
0
Nuk ka
Ha, Ha, Ha...
0
Nuk ka
Çka do që mungon dikun tjetër, gjendet ktu. Forum i lirë
4
    Cilt antar jeni?
    by DeepPsycho ·06-06-2021, 03:13 PM

Ndihmë rreth faqës, sugjerime etj...
2
    Sygjerim per Battle
    by Shend ·09-11-2020, 02:48 PM

3 user aktivë në 15 minutat e fundit (0 members, 0 të cilët are të padukshëm, dhe 3 guests). [View full list]
Who's online Today [View full list]
548 users since last 24 hours (0 members 0 of whom are invisible and 548 guests).
Bing
Statistikat e Forumit
Në forum janë bërë 31 postime dhe 18 tema.
Për momentin në forum kemi 76 antarë të regjistruar.
Uroni mirëseradhje antarit më të ri, amanamanulla061
Më së shumti usera online ishin 40 në 07-15-2021 në 05:34 PM